Smedeværksted i Randers

Vi udfører opgaver i hele Midtjylland

BB Service holder til på et smedeværksted i Randers, men kommer gerne ud og udfører opgaver for private og erhverv i hele Midtjylland. Vi har stor erfaring som underleverandør af smedearbejde og montage, så hvad enten du har brug for en professionel smed til at udføre specialdesignede stålkonstruktioner, til reparation, i forbindelse med renovering eller noget fjerde, så klarer BB Service med høj faglighed opgaven for dig!

Kompetent smedearbejde

Med erfaring og kompetencer inden for langt de fleste smedeopgaver, kan BB Service træde til og løse din opgave, uanset om det drejer sig om stål, aluminium, rustfrit stål, kobber eller messing. Vi råder over en stor maskinpark og løser smedeopgaver, både når det kommer til klassisk smedearbejde, specialdesignede konstruktionsopgaver og mindre reparationer.

Professionel svejsning

Hos BB Service tilbyder vi svejsning til både store og små opgaver. Uanset opgavens størrelse har vi fokus på at løse den med udgangspunkt i høj kvalitet, så vores kunder står tilfredse tilbage med en veludført opgaveløsning. Vi benytter os af effektive og professionelle svejsemetoder, så du er garanteret et godt, tilfredsstillende og holdbart resultat, hvad end det drejer sig om aluminium eller stål. Vores fokus er altid på at opnå et resultatet, der fremstår ensartet og med en flot finish.

Installation af energirigtigt stokerfyr

BB Service tilbyder også at installere, servicere og vedligeholde dit stokerfyr, så du kan opvarme dit hjem effektivt, billigt og miljøvenligt. Er du i tvivl om, hvorvidt et stokerfyr er det rette for dig og dit hjem, er du velkommen til at kontakte os og høre nærmere.

Kontakt os og hør, hvad vi kan tilbyde dig...

Send en mail eller kontakt os på
24 23 58 39

hCaptcha