Professionelt montagearbejde

BB Service udfører montageopgaver for både private og erhverv i Midtjylland

Har du en simpel montageopgave eller det drejer sig om en større og mere kompliceret industrimontage? – så udfører vores dygtige smede med glæde opgaven for dig. Vi har erfaring i at montere alle slags stålkonstruktioner, og vi klarer både de avancerede og mere enkle opgaver med kompetent og effektiv hånd.

 

BB Service kan blandt meget andet udføre følgende opgaver:

  • Montering af industrianlæg
  • Montering af ventilation
  • … og meget mere!

Kompetent rådgivning

Vi tilbyder professionel rådgivning fra start til slut, helt fra første idé over produktion og til montering. På den måde sikrer vi os, at vores udførte service møder dine forventninger og behov. Det gør ingen forskel, om din montageopgave er lille, stor, kompliceret eller simpel – uanset hvad er du nemlig hos BB Service garanteret at få leveret et stykke montagearbejde med lang holdbarhed til aftalt tid.

 

Har du en montageopgave?

Uanset om du har brug for en professionel smed og montør til montering af ventilation, større industrianlæg eller noget tredje, så har BB Service erfaringen og kompetencerne til at udføre opgaven for dig. Kontakt os blot og hør nærmere om, hvad vi kan tilbyde dig eller din virksomhed.

Kontakt os og hør, hvad vi kan tilbyde dig...

Send en mail eller kontakt os på
24 23 58 39

hCaptcha