Korn og foderstoffer

BB Service tilbyder at installere og servicere forskellige former for maskiner til korn og foderstoffer. På den måde kan dit landbrug køre endnu mere effektivt og driftsikkert, samtidig med at arbejdet gøres nemmere for dig. Læs herunder nærmere om, hvad vores erfarne montører fra BB Service kan gøre for dig og dit landbrug.

Fleksibel transport i kopelevator

Med en kopelevator får du en pladsbesparende løsning til lodret og skånsom transport af eksempelvis korn, piller, raps, foderblandinger og lignende. Vi monterer og servicerer din kopelevator, så den får lang holdbarhed og passer til lige netop dine behov.

 

Slidstærk kædetransportør

BB Service udfører både montering, reparation og ombygning af din kædetransportør, så transporten af eksempelvis dit træaffald eller biobrændsel bliver sikker, støjsvag og miljøvenlig, og det uanset om transporten foregår lodret, vandret eller et sted derimellem.

Effektivt transportbånd

Hos BB Service tilbyder vi at fremstille og montere transportbånd i stål, rustfrit stål og aluminium, så transporten af dine produkter foregår sikkert og effektivt. Hvis du oplever problemer med dit allerede eksisterende transportbånd, tilbyder vi også at komme hurtigt ud og reparere på stedet. På den måde er du sikret det kortest mulige driftsstop, så produktionen hurtigst muligt kan komme i gang igen.

Skånsomme tørrerier

Mangler du professionel montering af dit tørreri, træder en erfaren montør fra BB Services med glæde til. Vi samler, monterer og servicerer alle former for tørrerier, så du er garanteret en effektiv og skånsom tørring af dine produkter.

Kontakt os og hør, hvad vi kan tilbyde dig...

Send en mail eller kontakt os på
24 23 58 39

hCaptcha
Leveret af